Onze werkwijze

We brainstormen

Wij beginnen met luisteren en vragen. Dit doen wij door middel van een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek gaan wij samen brainstormen over jouw bedrijf. Hoe kunnen wij dit het beste gaan neerzetten? Welke uitstraling wil jij hebben? Wat is jouw visie en doel? Lees hier meer over het intakegesprek of vul het online intakeformulier in.

We ontwerpen

Op basis van ons intakegesprek gaan wij aan de slag om voor jou het perfecte ontwerp te maken.  Deze zetten wij voor jou in het programma Symu. Hierin kun jij opmerkingen plaatsen bij alle onderdelen en deze kunnen wij dan weer verwerken. Lees meer

We ontwikkelen

Nadat jij tevreden bent met het ontwerp en akkoord hebt gegeven, gaan wij aan de slag om de website te bouwen.  Wij zorgen ervoor dat jij de website van boven naar beneden helemaal zelf kan beheren en aanpassen, zodat je niet afhankelijk bent van ons. De website wordt perfect responsive gemaakt, wat betekent dat hij op alle telefoons, tablets en computers er goed uit ziet. 

We optimaliseren

Afhankelijk van wat wij hebben afgesproken gaan wij de website vullen en optimaliseren. Wij plaatsen voor jou Google Analytics op de website, zodat je kan zien hoeveel bezoekers er op jouw website komen.

We leren

Je krijgt van ons een CMS-training, bij deze training leer je omgaan met het systeem en alle tips and tricks om een pagina op te maken. Een CMS is een Content Management Systeem waarmee je de inhoud (content) van jouw website kan beheren (managen). Deze training duurt ongeveer een uur, mocht je later nog vragen hebben, dan kun je ons altijd mailen, bellen of appen.