Ook een bedrijf starten?

Wil jij graag een bedrijf starten, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen. Wij snappen dat het lastig is, dat weten wij vanuit onze eigen ervaring. Daarom helpen wij jou graag bij het realiseren van jouw doel. Gaat het om een blog of om een grote webshop, wij geven graag advies en denken met je mee.


Brainstormen

Om te starten, gaan wij samen met jou brainstormen om te kijken wat jouw doel is, wat wil je bereiken, wat het eindresultaat moet worden. Ook gaan wij kijken welke diensten en mogelijkheden jij wilt aanbieden.


Strategieplan

Samen gaan wij een strategie plan opstellen. Hierin staat wat jij wilt uitstralen (branding), wat de aanpak is, welke middelen je wilt inzetten en wat je budget is. Middelen zouden bijvoorbeeld sociale media (facebook, instagram, linkedin) of een nieuwsbrief kunnen zijn.Ontwikkeling logo, huisstijl en website

Zodra het duidelijk is wat jouw wensen en eisen zijn gaan wij voor jou een logo en huisstijl ontwikkelen. Wanneer jij tevreden bent met het logo en de huisstijl gaan wij een ontwerp maken voor de website en daarna deze bouwen.

Wil jij hulp bij het starten van jouw bedrijf? Neem dan contact met ons! Ons een appje sturen mag ook altijd.